Foto's

Over Side

Kumkoy Beach Resort heeft uitstekende ligging. Het hotel ligt direct aan het strand en aan de voorkant van het hotel vindt u, als u even de straat oversteekt, diverse leuke winkeltjes.
Het centrum van Side vindt u op 5 kilometer. U kunt hier per dolmus of taxi naar toe.
Deze populaire badplaats wordt jaarlijks door talloze toeristen uit de hele wereld bezocht en dat is natuurlijk niet voor niets. U vindt hier een schitterende combinatie van natuur, cultuur en echte Turkse sfeer. De badplaats ligt direct aan een prachtig lang strand met uitstekende voorzieningen waaronder ook speeltoestellen voor kinderen. Vanuit de haven worden diverse boottochten langs de prachtige kust georganiseerd. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een tochtje maken met een authentiek houten jacht.
In het centrum zijn er voor de cultuurliefhebber onder meer interessante ruïnes zoals de tempel van Apollo en het amfitheater. Ook vindt u er prachtige bewaarde bouwwerken zoals een verdedigingsmuur en een basiliek. Wie van winkelen houdt kan zijn hart ophalen in de kleine smalle straatjes vol met winkeltjes en kraampjes met onder meer leer, souvenirs, tapijten en sieraden. Op de diverse pleintjes vindt u bars en restaurants met leuke sfeervolle terrassen. Aan de rand van de stad liggen aan het strand de discotheken en nachtclubs.
Op 10 kilometer van het hotel liggen de prachtige watervallen van Manavgat. In het bos hier kunt u heerlijk picknicken. De rivier biedt gelegenheid voor een boottocht en er zijn ook raftingmogelijkheden. Langs de rivier wordt wekelijks een grote markt gehouden.
De Turkse Riviera is al jarenlang een populaire vakantiebestemming bij veel Nederlanders. U vindt hier luxe hotels, prachtige stranden, sfeervolle stadjes en op de achtergrond de schitterende natuur van het Taurusgebergte. Hier kunt u onder meer indrukwekkende grotten bezoeken of een jeepsafari maken langs kleine slaperige dorpjes. Ook de witte zoutterrassen van Pamukkale zijn een bezoek meer dan waard.

Vergelijk Kumkoy Beach Resort bij 3 aanbieders Bekijk prijs